Hae Isännöinti­yrityksiä

Haagan Kiinteistötoimisto Oy

Aino Acktén tie 1 B, 00400 Helsinki Sijaitsemme katutasossa Thalian aukiolla Pohjois-Haagassa.

p. (09) 588 4066
haagan.kiinteistotoimisto@istoimisto.fi
0555905-7

Periaatteenamme on alusta asti ollut kuunnella asiakkaan tarpeita ja hoitaa sovitut asiat hyvässä yhteistyössä taloyhtiön kanssa.

Haagan Kiinteistötoimistolla on kokemusta ja osaamista isännöinnistä. Olemme toimineet 20 vuotta alalla ja nimenomaan Haagan alueella. Mielestämme paras mittari onnistumisessamme ovat pitkäaikaiset asiakkuutemme. Monet asiakkaistamme ovat olleet mukana alusta alkaen.

Yhteistyökumppaneiden luotettavuus on tärkeä asia. Tämä pitää paikkansa erittäin hyvin isännöinnin yhteydessä. Onhan siinä kysymys meille kaikille tärkeästä asiasta – asumisesta. Siksi isännöitsijätoimiston valinta ei ole itsestäänselvyys. Isännöitsijätoimiston vastuulla on monia taloyhtiön toiminnan ja asukkaiden viihtyvyyden kannalta olennaisen tärkeitä asioita. Toimistomme sijaitsee keskellä Haagaa, Thalian aukion vieressä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Siksi meille on myös helppo poiketa. Toivotammekin kaikki nykyiset ja uudet isännöintiasiakkaamme tervetulleiksi toimistoomme Haagan sydämessä! Palvelemme joka arkipäivä klo 09.00-16.00.

Pyydä tarjous jo tänään!

Lähetä tarjouspyyntö

Toimimme paikkakunnilla:

Tarjoamme myös

  • Asukkaiden ja osakkaiden sähköinen palvelukanava

Palvelukielet

Hallitustyö: suomi

Asiakaspalvelu: suomi, ruotsi, englanti