Hae Isännöinti­yrityksiä

Taloasema Lohja

Averia Isännöinti Oy

Suurlohjankatu 10, 08100 Lohja

p. 044 7300 400
maria.haukemaa@taloasema.fi
2478766-1

Palvelemme taloyhtiöitä ja hoidamme kiinteistöjä kokonaisvaltaisesti. Korostamme hyvää asiakaspalvelua – meidät tavoittaa helposti ja nopeasti. Tarjoamme asiakkaillemme myös läpinäkyvät ajantasaiset hallinnolliset palvelut.

Meillä on laaja ammattitaito ja hyvä ammattilaisten verkosto. Teemme hallitusten kanssa tiivistä yhteistyötä; paneudumme mm. hyvään taloudenhoitoon ja saneerausten suunnitelmallisuuteen.

Teemme isännöintiä modernilla twistillä. Tuomme hyvän isännöinnin ja tehokkaat ratkaisut kaikkien taloyhtiöiden saataville Suomessa, yhtiön koosta riippumatta. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä. Olemme kehittäneet isännöintipalvelumme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Löydät oikean kokonaisuuden helposti ja voit vaihtaa palvelutuotetta sopivammaksi tarpeen muuttuessa.

Teemme mitä lupaamme ja olemme ylpeitä osaamisestamme. Asiakkaidemme käytössä on maanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto. Paikallisella isännöitsijällä on apunaan lakiosastomme, tekninen osastomme ja yli 40 kollegaa.

Lähetä tarjouspyyntö

Toimimme paikkakunnilla:

Tarjoamme myös

  • Asukkaiden ja osakkaiden sähköinen palvelukanava
  • Läpinäkyvät taloushallintopalvelut hallitusnäkymällä
  • Dokumenttien sähköinen allekirjoitus
  • Teknisen asiantuntijan palvelut