Hae Isännöinti­yrityksiä

Taloasema Valkeakoski

Mansikan Isännöinti Oy

Lintulantie 4, 37630 Valkeakoski

p. 0451723990
pekka.rantanen@taloasema.fi
2951804-9

Hyvä isännöinti lähtee asiakkaan tarpeiden kuuntelusta ja täyttämisestä. Pidän tärkeänä hallittua talotekniikkaa ja kiinteistöjen kunnossapitoa, mutta myös lämmintä asiakaspalvelua.

Työkokemukseni pohjautuu pitkään asiakaspalvelu-uraan sekä tekniseen osaamiseen. Tunnen ja tiedän isännöintialan kuviot niin taloyhtiöiden hallitustyöskentelyn kuin isännöintikoulutuksen kautta.

Isännöin mielelläni Valkeakosken ja lähiseutujen erilaisia kiinteistöjä ja olen innokas tuottamaan isännöintiä perinteistä laajempana palveluna.

Teemme Taloasemalla isännöintiä modernilla twistillä. Haluamme tuoda hyvän isännöinnin ja tehokkaat ratkaisut kaikkein taloyhtiöiden saataville, ja toimipisteitämme löytyykin lähes joka kaupungista, ympäri Suomen. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä taloyhtiön koosta riippumatta. Valmiiden, asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettyjen isännöinnin palvelutuotteidemme avulla löydät oikean palvelun helposti ja voit tarpeen vaatiessa vaihtaa palvelutuotetta sopivammaksi taloyhtiön tarpeen muuttuessa.

Teemme mitä lupaamme ja olemme ylpeitä osaamisestamme. Asiakkaidemme käytössä on koko maanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto ja paikallisella isännöitsijällä on yli 40 kollegaa, joilta apu löytyy nopeasti joka tilanteeseen. Haasteellisimmissa tapauksissa auttaa oma lakiosastomme ja teknisissä kysymyksissä voi kääntyä teknisen osastomme puoleen.

Lähetä tarjouspyyntö

Toimimme paikkakunnilla:

Tarjoamme myös

  • Asukkaiden ja osakkaiden sähköinen palvelukanava
  • Läpinäkyvät taloushallintopalvelut hallitusnäkymällä
  • Dokumenttien sähköinen allekirjoitus
  • Teknisen asiantuntijan palvelut
  • Taloyhtiöstrategian tai pitkän aikavälin suunnitelmien luonti
  • Mahdollisuus sähköisiin kokouksiin

Palvelukielet

Hallitustyö: suomi, englanti

Asiakaspalvelu: suomi, englanti