Hae Isännöinti­yrityksiä

Kirkkonummen Huolto Oy

Tallinmäki 4, 02400 Kirkkonummi

p. (09) 221 9090
benjam.kukko@kirkkonummenhuolto.fi
0127806-3

Lähes 50 vuotta hiottua alan kokemusta. Hinta ja toimintamallit kohtaavat - sujuvat palvelut toimitamme laadukkaasti ja oikea-aikaisesti.

Kirkkonummen Huolto on asiakasyhtiöidensä omistama kiinteistöalan täyden palvelun palveluyritys. Toimintamme ydinalue on Läntinen Uusimaa - Helsingistä Hankoon.

Laaja palveluvalikoima helpottaa asiakasyhtiöiden palvelujen hankintaa ja mahdollistaa palvelujen hankkimisen yhdellä puhelinsoitolla.

Palveluja voi hankkia myös erilaisin osakokonaisuuksina räätälöidysti aina isännöinnistä puutarhanhoitoon ja kiinteistönhoidosta siivoukseen. Remonttipalvelut ja tekniset isännöintipalvelut täydentävät valikoimaa ja takaavat palvelukokonaisuuden sujuvan tuottamisen jossa eri osa-alueet nivoutuvat saumattomasti yhteen.Selkeä hinnoittelu jossa lisälaskutuksen osuus on poikkeuksellisen vähäinen.Nykyaikaiset mobiililaitteilla toimivat sähköiset kanavat tuovat selkeyttä, nopeutta ja avoimuutta toimintaan. Hallituksella on ajan tasalla olevat talous- ja muut tiedot, osakkaat voivat tarkastaa itselleen kuuluvia asioita ja viestit saavuttavat asianosaiset muutamassa sekunnissa

Lähetä tarjouspyyntö

Toimimme paikkakunnilla:

Tarjoamme myös

  • Asukkaiden ja osakkaiden sähköinen palvelukanava
  • Läpinäkyvät taloushallintopalvelut hallitusnäkymällä
  • Dokumenttien sähköinen allekirjoitus
  • Teknisen asiantuntijan palvelut
  • Taloyhtiöstrategian tai pitkän aikavälin suunnitelmien luonti
  • Mahdollisuus sähköisiin kokouksiin
  • KiinteistönhuoltoUlkotyötTekninen isännöintiRemonttipalvelutSiivousPuutarhuri

Palvelukielet

Hallitustyö: suomi, ruotsi, englanti

Asiakaspalvelu: suomi, ruotsi, englanti