Hae Isännöinti­yrityksiä

Rehti-Isännöinti Oy

Haikanvuori 4, 33960 Pirkkala

p. 040 6290 500
info@rehti-isannointi.fi
3012734-4

Kiinteistösi rehti kumppani- Rehti-Isännöinti- Läpinäkyvää isännöintiä reaaliajassa! Olemme asiakasta aidosti kuunteleva isännöintitoimisto!

Rehti-Isännöinti on uuden ajan isännöintitoimisto, joka sai alkunsa, kun ryhmä kiinteistöalan ammattilaisia hämmästeli eräässä yhtiökokouksessa markkinoilla olevien toimistojen kankeutta. Sen lisäksi, että oman kiinteistön tarpeisiin soveltuvaa palvelupakettia tuntui olevan mahdotonta löytää, palvelujen hinnoittelu ja yllättävät lisäveloitukset ylittivät usein hyvän maun rajat. Kiivas keskustelu kulminoitui lopulta kysymykseen: miksi palvelualalla on tänä päivänä niin vaikea saada palvelua?

Tämän perustavaa laatua olevan kysymyksen ympärille lähti muotoutumaan Rehti AI -palvelukonsepti, jossa asiakas määrää tavoitteet ja me tarjoamme sekä työkalut että palvelut, joilla valitut tavoitteet saavutetaan. Rehti AI on sopiva sekoitus uusinta tekniikkaa ja perinteistä asiakaspalvelua, jossa yhtiön hallintorutiinit hoitaa kone ja palvelun ihminen. Lopputuloksena saavutetaan täsmällinen, nopea ja täysin läpinäkyvä palvelukokonaisuus, joka ei tuo ikäviä yllätyksiä yhtiölle.

Rehtiä eikö totta?

Lähetä tarjouspyyntö

Toimimme paikkakunnilla:

Tarjoamme myös

  • Asukkaiden ja osakkaiden sähköinen palvelukanava
  • Läpinäkyvät taloushallintopalvelut hallitusnäkymällä
  • Dokumenttien sähköinen allekirjoitus
  • Teknisen asiantuntijan palvelut
  • Taloyhtiöstrategian tai pitkän aikavälin suunnitelmien luonti
  • Mahdollisuus sähköisiin kokouksiin

Palvelukielet

Hallitustyö: suomi

Asiakaspalvelu: suomi